En cykelkurv kan både være flot og praktisk

0 Comments

For mange danskere er cyklen det primære transportmiddel, især hvis man bor i en af landets større byer. Her er der ideelle forhold til at tage cyklen og desuden er det en billig, sund og miljøvenlig måde at komme rundt på. Det kan dog give lidt problemer, hvis man fx har handlet, og der ikke er plads til alle varerne. Her kan det gøre underværker med en god cykelkurv, så man får lidt mere plads at gøre godt med. Så er der plads til både skoletasken, indkøbsposen, sportstasken eller noget helt andet. Desuden kan den både være flot og praktisk.

Find den rigtige cykelkurv til dine behov

Der findes en cykelkurv for enhver smag, stil og behov. Så det gælder om at finde den helt rigtige, der enten kan komme bagpå cyklen eller sidde foran styret. Det er den første ting, man skal tage stilling til, når man skal have en cykelkurv. Skal den sidde bagpå eller foran cyklen? Måske skal man have så meget med, at der er behov for begge dele. Man skal også overveje, om den skal kunne tages af og på og hvilket materiale, man ønsker. Nogle kan godt lide, at kurven passer til cyklen rent stilmæssigt, mens andre blot vil have at den skal være praktisk og rummelig. Selvom man ikke går så meget op i det æstetiske, så er det alligevel rart, at cyklen og kurven passer sammen og danner en helhed. Det må jo gerne se pænt ud.

Monter din egen cykelkurv derhjemme uden problemer

Når man køber en cykelkurv, kan man få hjælp til at montere den, men man kan for det meste gøre det selv derhjemme uden de store problemer. Langt de fleste kurve kan monteres med en møtrik foran på styret. Man sætter cykelkurvsbeslaget på og skruer herefter møtrikken fast, for at kurven nu også kan sidde fast. Den skal strammes, men man skal stadig kunne bevæge styret fra side til side uden problemer. Så sætter man kurven på beslaget og skruer også den fast. Hvis man skal sætte dem bagpå cyklen, er det endnu nemmere. Man sætter den blot på bagagebæreren, fører beslagene ind under kurven og skruer den fast. Så er man klar til at cykle afsted, og man har nu opbevaringsplads, så man ikke skader ryggen ved fx at have en tung skoletaske på. Den kan nu trygt ligge i kurven.