Få ombetrukket dine møbler og giv dem et nyt udtryk

0 Comments

Når du køber et nyt møbel, er der god grund til at købe kvalitet. For det første er kvalitetsmøbler som regel langt flottere end de billigere møbler på markedet. For det andet har kvalitetsmøbler typisk den bedste holdbarhed.

Selvom du køber kvalitetsmøbler, er der dog ikke nogen garanti for, at dine møbler holder en livstid. Møbler gennemgår en hel del i løbet af hverdagen, og dét gælder særligt de møbler, som vi sidder og ligger på. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at smide dine stole, sofaer og senge ud, bare fordi stoffet er blevet slidt.

Hvad indbefatter ombetrækning?

Ombetrækning er en metode, som indbefatter en udskiftning af stoffet på dit møbel. Metoden er populær blandt dem af os, som har stofmøbler hvis levetid ser ud til at være udløbet. Med ombetrækning kan du både spare udgifterne på nye møbler og samtidig puste nyt liv i dem ved at vælge en anderledes form for stof, end dét der før sad på møblet. Desuden er ombetrækning en langt mere bæredygtig løsning, end hvis du bare smider dit møbel ud og køber et nyt.

Hvem kan ombetrække mine møbler?

Der findes mange firmaer, som kan varetage ombetrækningen af dine møbler for dig. Hvis du befinder dig i Jylland, kan du dog med fordel lægge vejen forbi Jydsk Møbelværk i Brønderslev eller Ryesberg Møbelfabrik i Åbyhøj. Begge steder ejes af Møbelfabrikken, som har mange års erfaring med ombetrækning af møbler. Møbelfabrikken har eksisteret siden 1953, og siden begyndelsen har fabrikken specialiseret sig i ombetrækning af alt fra lænestole, sofaer og chaiselonger til madrasser og hynder. Uanset hvilket møbel du har stående, kan Møbelfabrikken hjælpe dig med møblets ombetrækning. Og du behøver ikke at besøge forretningen for at kunne få et uforpligtende tilbud. Udfyld i stedet kontaktformularen på Møbelfabrikkens hjemmeside.

Hvad koster det af få ombetrukket et møbel?

Prisen på ombetrækningen af et møbel afhænger både af, hvad du skal have ombetrukket, og hvilket stof du gerne vil have ombetrukket med. Selvom det kan virke nærliggende at vælge det billigste stof, skal du huske på, at du forhåbentlig skal leve med møblet i mange år frem. Derfor bør du naturligvis vælge den type stof, du bedst kan lide. Glæd dig dertil ved, at ombetrækning trods alt er billigere end helt at skifte møblet ud.