Har du brug for et stilfuldt iPhone 11 Pro Max Cover?

0 Comments

Ja, så er du ikke den eneste. Efterhånden som vores telefoner bliver dyrere og dyrere, er der nemlig flere af os der gør alt hvad vi kan for at beskytte vores, til tider, kæreste eje.

Til alt held er telefonerne i sig selv også blevet mere robuste. For hvem kan ikke huske dengang, hvor bare tanken om et fald fra 70 centimeters højde, fik mobiltelefonernes skærme til at krakelere?

Og egentlig er det overraskende, at telefonerne til at starte med var SÅ skrøbelige, og ordentlige covers og panserglas kom til SÅ sent. Det kan måske skyldes den lange periode efter Nokia 3310’en, hvor mobiltelefonerne med klapfunktion gjorde deres indtog på markedet. Og hvis man ejede sådan en, så var både covers og panserglas slet ikke en overvejelse.

Og så kom æblet

Apple, som dengang gik under navnet Apple Computer, blev stiftet helt tilbage i 1976 af Steve Jobs og Steve Wozniak. De to byggede, med deres venner, nogle af de første Apple computere, som de solgte videre. Først i 2007 kastede de sig også over telefonerne, og den første iPhone kom på markedet. Siden da er mange kommet til.

Apples familieforøgelse

Nokia’en og klaptelefonerne fik kamp til stregen så snart Apple meldte sig på banen med deres iPhones. Og dér kan man virkelig tale om produkter, der har brug for beskyttelse. For på trods af deres stilrene design og brugervenlighed, har Apple aldrig markedsført sig på holdbare produkter du kan have glæde af i mange år. Nærmere tværtimod; de er kendt for flot design, som let går i stykker. Alligevel vinder Apple på mange andre områder, hvilket gør dem til den andenstørste mobilproducent i verden – kun overgået af sydkoreanske Samsung.

Til at konkurrere med Samsungs populære telefon Samsung Galaxy S20, udkom for to år siden endnu en af Apples nye modeller, iPhone 11 Pro Max, og dermed startede også produktionen af en masse iPhone 11 Pro Max Covers. For med en ny telefon at passe på, kom også en masse nyt sikkerhedsudstyr.

Bør man altid beskytte sin telefon?

Svaret er egentlig ret simpelt: ja. Men det afhænger selvfølgelig helt af, hvor længe du forventer den skal holde. Og hvor meget du har brug for skærmen på den. For covers og panserglas beskytter selvfølgelig også mod slid i længden, men den største fordel er, at du slipper for en smadret skærm første gang du taber telefonen – medmindre du selvfølgelig er meget uheldig.

Og hvis du har en iPhone, så har du ekstra grund til at ville beskytte den. Både fordi Apples telefoner gennemsnitligt er dyrere end andre mærker, men også fordi de har ry for at gå hurtigere i stykker. Og udvalget af covers er heldigvis stort – klik nu for at se nogle af modellerne.

Det siges dog, at iPhone 11 serien skulle være forsøgt lavet langt mere holdbare end tidligere modeller. Dog viser flere af de såkaldte ”drop tests” at der stadig er problemer med smadrede skærme, hvis telefonerne tabes.