Hvilke smykker er dine yndlings?

0 Comments

Det er ingen hemmelighed, at langt de fleste kvinder elsker smykker. Det er heller ikke ukendt, at der findes mange smukke smykker til herre og drenge også. Det er altså både piger, kvinder, drenge og mænd der kan nyde godt af smykker. Smykker er en fantastisk måde at fremvise sin stil, sin personlighed og gøre et sæt tøj helt perfekt sammensat. Vi har derfor også mange forskellige præferencer når det kommer til smykker og design af smykker, så læs med her, og hør om smykkedesigner Stinne Holm.

Hvilke smykker er din favorit?

Der findes i dag et utal af smykker. Smykker fås i alle størrelser, i mange forskellige materialer, med forskellig udsmykning, eksempelvis med diamanter eller ædelsten. Derudover findes der så ufatteligt mange forskellige design, og måder hvorpå smykkerne er blevet behandlet. Der er altså med andre ord, smykker der passer til alle og enhver. Uanset om du er mand, kvinde, dreng eller pige, om du er 10 år eller 80, ja så er der med sikkerhed smykker der passer perfekt til dig og din stil.

Simpelt eller ekstravagant

Kigger du mest efter smukke, elegante og simple smykker, som måske ikke larmer for meget, og kan styles til alt? Eller leder du måske efter de større smykker, med farver, sten og er ekstravagante, som netop er det der fuldender dit sæt tøj? Ja uanset hvad, så findes der smykker til dig.

Det er netop det der er godt ved smykker, at de passer til os alle, uanset hvem vi er, og uanset hvad vi føler for og ønsker at kommunikere. Nogle designs af smykker kan derfor være en kærlighedserklæring fra dem vi holder af og nogle kan i stedet være et pift til et hvert sæt tøj.

Design af smykker

Som sagt, ja så findes der et hav af smykker og derfor også et hav af forskellige smykkedesignere. Du kan derfor sagtens finde dine yndlingssmykker, og derefter holde øje med designeren af disse smykker, da der helt sikkert vil være mange flere smukke ting fra dette brand eller design. Design af smykker sker både i det små og i de større designs og brands. Derfor kan man altså sagtens finde sin yndlingsdesigner eller måske flere forskellige yndlings designere rundt på nettet eller de sociale medier, lige så vel som man kan finde dem i en fysisk butik.

Smykkedesigner Stinne Holm

En af vores fantastiske smykkedesignere herhjemme i Danmark, er Stinne Holm. Stinne Holm designer ufatteligt smukke smykker, som er tidløse, fulde af former, kanter og personlighed. Stinne Holm er ikke kun smykkedesigner men også Guldsmed, hvilket betyder at hun har en ufattelig stor viden om smykker, måden man behandler dem på, men også hvad både mænd og kvinder ønsker sig.

Du kan altså med god samvittighed klikke dig ind på linket ovenfor, og se det store udvalg af hendes smukke smykker som garanteret kommer til at fuldende alle dine outfits og give dig gode minder fremover, men samtidig lære meget mere om design af smykker.