Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

0 Comments

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags varmepumpe du skal vælge, så læs med her. Vi gennemgår fordelene ved luft-til-luft varmepumper samt nødvendigheden af regelmæssigt varmepumpe service. Daikin er en af de førende producenter på markedet, og en Daikin varmepumpe er så absolut et kvalitetsprodukt.

Den mest populære løsning

Luft-til-luft varmepumper er den mest populære type her i landet. Dette skyldes, at de har mange fordele sammenlignet med andre typer opvarmning. Først og fremmest er luft-til-luft varmepumper meget energieffektive. De er også nemme og hurtige at installere, og du behøver ikke lave ændringer i dit eksisterende varmesystem. Varmepumperne har ydermere en lang levetid, og de er lette at vedligeholde.

Når du vælger Daikin varmepumpe, får du et kvalitetsprodukt, der vil give dig mange års behagelig temperatur i hjemmet. For at sikre optimal drift og ydelse er det også nødvendigt, at du får foretaget regelmæssig service på din varmepumpe. Du bør få serviceret din varmepumpe en gang om året, så du kan være helt tryg ved, at den altid fungerer optimalt.

Hvordan virker en luft-til-luft varmepumpe?

En luft-til-luft varmepumpe fungerer ved, at den udvinder varmen fra luften udenfor boligen og sender varmen ind i huset. Denne type er derfor meget effektiv, da du ikke skal bruge energi på at transportere varmen over større afstande. Det gør den mere energieffektiv end næsten alle de andre alternativer til opvarmning – også fjernvarme.

Løsningen er særligt velegnet til sommerhuset,  hvor man ofte ønsker en behagelig temperatur, men ikke har brug for at varme huset op i længere tid ad gangen. Da varmepumpen kun bruger el til at drive motoren, er den også en meget økonomisk løsning.

En varmepumpe vil give dig langt mere behagelige temperaturer til en langt lavere prisn, end hvis du f.eks. skulle anvende en almindelig brændeovn. Og så er det jo altid rart at vide, at man også er med til at spare på miljøet.