Hvordan man kan bruge inspiration fra andre kulturer til at skabe et unikt og personligt hjem

0 Comments

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være en stor udfordring at skabe et personligt hjem, som afspejler ens egen unikke stil. Ofte er det svært at finde inspiration til, hvordan man kan gøre sit hjem mere personligt.

En måde, man kan gøre det på, er ved at lade sig inspirere af andre kulturer, hvor man kan lade det komme frem i hjemmet gennem musik, design, smage og dufte. Det vil tilføje noget til dit hjem, så du kan skabe en unik stil, der er din helt egen.

Skab stemning i boligen med musik

En god måde at skabe en bestemt stemning i dit hjem er gennem musik. Du kan eksempelvis lytte til Ayinla omowura, hvis du går efter et afrikansk inspireret hjem. Du kan også finde mere musik og inspiration på Naija Music Hub, som er fyldt med nigeriansk musik.

Musik kommer i mange variationer og kan skabe en hyggelig stemning i boligen, som man ikke bør nedprioritere.

Vær dekorativ med kunst fra andre lande

En anden god måde at bruge en bestemt kultur i sin indretning på er ved at lade det komme til udtryk på væggene. Kunst varierer over hele verden, så hvis du eksempelvis føler dig draget af den afrikanske kultur, kan du købe nogle flotte, afrikanske masker eller anskaffe kunstværker i jordfarver.

Har du selv rejst i det land, du er inspireret af, er det altid spændende at bringe noget af sin ferie med sig hjem, om det så er et stykke keramik, et par smukke glas eller noget helt tredje. På den måde vil du altid have minder fra ferien med dig, og dine gæster vil sandsynligvis blive meget imponerede over dine unikke fund.

Hvordan kan man få nye dufte ind i hjemmet?

Ved at få lugtesansen i spil, kan du tilføje en ekstra dimension til dit nye og unikke hjem. Det kan man gøre på flere måder.

Først og fremmest kan man dyrke madlavningen fra det område, man er inspireret af. Er det Østen, kan man forsøge sig med en lækker thairet. Er det Italien, kan man lave sin egen pizza fra bunden. Er det Afrika, kan man lave en dejlig shakshuka, der med sikkerhed vil bringe dejlige dufte i hjemmet.

Ønsker man en mere permanent løsning, kan man også anvende en diffuser, røgelse eller duftlys. Her skal man blot finde en duft fra sit inspirationsland, som man godt kan lide, og så vil kulturen lige så stille brede sig i hjemmet.