Hvordan sænker du dine energiregninger? Det kan du læse mere om her

0 Comments

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med den energikrise du befinder dig i, er der mange penge at spare. Du kan spare på både din varme- og elregning, uden de helt store ændringer. Med ganske få ændringer i din adfærd og med en mindre investering i efterisolering kan du faktisk hurtigt spare på dit energiforbrug. Og med de priser du pt. betaler for både el og varme, er der mange penge at spare. 

 

En efterisolering af dit loft, kan hurtigt spare dig for penge

Er dit loft isoleret nok? Eller fiser varmen direkte ud til fuglene? Lige nu, vil det være godt for dit varmeforbrug at efterisolere dit loft. Faktisk vil dine besparelser være af stor betydning for din varmeregning resten af året. Derfor skal du ikke være bange for at investere i en loftisolering, find din pris på loftisolering, og find ud af hvor billigt det egentlig er for dig at spare penge hen over vinteren. Du vil spare i omegnen af 25% på din varmeregning, og i disse tider med skyhøje varmepriser, så betyder det at du ret hurtigt vil tjene din investering ind igen. 

 

Hvordan gør du dit elforbrug mere smart? 

Der er mange måder du kan spare på dit elforbrug. Først og fremmest er du nødt til at finde ud af om du har en variabel eller fast elaftale. Betaler du en fast pris eller svinger dine priser fra dag til dag? Hvis dine priser er faste, behøver du ikke holde øje med dagsprisen, men minimere dit forbrug så meget som muligt. Er din pris derimod variable, bør du dagligt holde øje med priserne, så du så vidt muligt undgår at bruge el i de dyre timer. Forbrug med omtanke og spar alle de steder du kan. Brug ikke strøm i rum du ikke er i. Sluk for underholdningsapparater på stikkontakten, undgå at dine elartikler bruger standby strøm – det giver dig ingen værdi, men derimod en dyrere elregning. Når du bruger din opvaske- eller vaskemaskine, så sørg for at den er fyldt, undgå halvfyldte maskiner. 

 

Jo bedre du er til at spare, jo bedre vil du komme igennem den nuværende energikrise. Desværre er realiteten den at du nok kan forvente yderligere prisstigninger. Derfor skal du allerede nu gøre hvad du kan for at begrænse dit forbrug, så du ikke ender med en energiregning der kan vælte din økonomi.