Polyurethan gulv – Det nye sort i gulve

0 Comments

Lige meget om du er privatperson eller en stor virksomhed, så er gulvet i din bygning et rigtig vigtigt element. Det er mange ting, du skal overveje, når du vælger gulv.

Du skal fx overveje:

  • Hvilken farve, der matcher resten af rummet
  • Materiale i forhold til vedligehold, rengøring, mm
  • Bæredygtighed
  • Rummets brug i forhold til holdbarhed

Et god valg kan være et polyurethan gulv.

Derfor er et polyurethan gulv et godt valg

PU kan minde lidt om epoxy, men der er en del andre fordele. Det er bedre til private end epoxy, da det er blødere at gå på, men stadig slidstærkt nok til private hjem.

Det er desuden stødabsorberende, hvilket gør det rart at gå på, men også gør, at ting ikke går så nemt i stykker, hvis man taber dem. Har man fx klinker på gulvet, så kan man godt vinke farvel til de fine glas, hvis man taber dem.

Polyurethan kommer i mange farver og forskellige udtryk, så det er nemt at vælge en løsning, som passer til lige din stil og dit hjem.

Nemt at lægge

Mange gulve kræver, at de lægges på en helt jævn overflade. Men det gælder ikke for PU. PU kan lægges direkte på dit gamle, slidste gulv, så du ikke behøver at slibe eller brække det op, inden du får lagt et nyt PU gulv.

Få hjælp fra professionelle. Hvis du overvejer et PU gulv, så er det vigtigt, at du kontakter professionelle, som har lang erfaring med at lægge denne slags gulve. De ved lige præcis, hvad det kræver, samt hvad man skal være forsigtig med, så man altid får det perfekte resultat fra starten.

PU kan holde til meget, så det er især et godt gulv, hvis du har små børn. Det er rart at kravle på, og det kan holde til slags med legetøj og andet i den dur.

Det er også nemt at rengøre, og det er jp altid en fordel, men måske især i den travle småbørnsfamilie, som gerne vil spare tid og kræfter, hvor de spares kan.

Tjek farver og mønstre

Der er mange muligheder for at skabe et unikt udtryk med polyurethan gulve. Det er derfor vigtigt, at du undersøger alle mulighederne, inden du vælger, så du får lige det gulv, du drømmer om.