Sådan finder du den perfekte bordlampe til dit hjem

0 Comments

Introduktion

 

Der er få ting, der er så tilfredsstillende som at gå ind i et værelse og få alting til at “føles” rigtigt. En god bordlampe er en ting, der kan gøre forskellen mellem at føle sig velkommen i dit hjem eller ej. Det kan være det ekstra lys, du har brug for at læse om natten, eller det kan være noget mere subtilt: måske vil du skabe en stemning med stearinlys eller røgelse, mens du laver aftensmad, eller måske vil du tilføje noget omgivende belysning, når du underholder gæster derhjemme . Uanset hvad din grund til at ønske dig en ny lampe, er der masser af faktorer at overveje, før du foretager dit køb – og trods alt er denne vare ikke et impulskøb! Her er nogle tips til at finde den perfekte bordlampe til dine behov:

  • Kend dit interiør

 

Før du begynder at købe en lampe, er det vigtigt at kende det rum, hvor du vil placere den. Dette skyldes, at hvert værelse har sit eget formål og sin egen stil, så at vide, hvilken slags belysning der fungerer bedst for det pågældende rum, gør indkøb meget lettere.

 

Den første ting at overveje er rummets formål. Er det et kontor? Et soveværelse? En spisestue? Den korrekte belysning kan hjælpe med at sikre, at disse formål opnås. Næste op er stil: Ser dit rum shabby chic eller moderne ud? Brug disse oplysninger, når du vælger en bordlampe, der passer til dit hjems æstetiske og overordnede stemning. Overvej endelig farveskema og dimensioner, før du køber – du vil gerne undgå at have uoverensstemmende møbler!

  • Tænk på dit værelse

 

Før du bliver for begejstret for tanken om at finde en bordlampe, er det vigtigt at tænke på dit værelse. Den første ting at overveje er, hvor meget lys har dit værelse brug for? Og i hvilken stand holder den sig i øjeblikket? Dette vil hjælpe med at bestemme, hvilken type lysarmatur der er bedst for dig. Hvis du for eksempel har et rum med masser af vinduer og naturligt lys, der kommer igennem dem, så er en loftmonteret lampe måske slet ikke nødvendig!

 

Den næste ting at tænke på er, hvor meget lys får dit værelse? Igen kan dette bestemmes af, hvor vinduerne er placeret, eller hvis der er andre lyskilder (såsom ovenlys). Hvis der ikke er nogen vinduer i sigte, er det tid til at se nærmere på at tilføje nogle flere belysningskilder såsom lamper eller ovenlys.

  • Sæt en stemning

 

Når du har valgt den stil og størrelse på lampen, du ønsker, er det tid til at tænke over, hvordan den vil passe ind i dit hjem. Bordlamper er en fantastisk måde at skabe en stemning og give blød belysning, når du ønsker det. Men de kan også bruges på helt andre måder:

 

  1. Skab en afslappende atmosfære med varmt lys, der er let for øjnene eller skaber en hyggelig følelse

 

  1. Skab en energisk atmosfære med skarpt lys, der giver mulighed for bedre fokus på opgaver ved hånden

 

  1. Skab en romantisk atmosfære med dæmpet lys, der skaber intime øjeblikke

 

Sæt et budget

 

Den første ting du skal gøre er at sætte et budget, som kan være så lavt som 100 kr eller så højt som flere tusinde af kroner. Der er bordlamper til rådighed i alle prisklasser, og kvaliteten af ​​de anvendte materialer vil variere afhængigt af, hvor meget du bruger. Hvis du køber til et børneværelse, skal du sørge for at tjekke sikkerhedsvurderingerne af enhver lampe, før du køber.

 

Shoppe rundt

 

Hvis du leder efter en bordlampe, er den vigtigste ting at gøre at shoppe rundt.

 

En forhandler vi anbefaler er AndLight, der er Europas førende forhandler af designerlamper. AndLight har over 10.000 lamper i sortimentet og mere end 2.000 5-stjernede anmeldelser. Noget vi godt kan lide ved AndLight er, at de har gratis fragt og 365 dages retur, hvis du nu skulle blive i tvivl om den lampe du får tilsendt. 

 

En god lampe kan ændre følelsen af ​​et rum og gøre det til et godt sted at arbejde, slappe af eller underholde venner. En god lampe kan ændre følelsen af et værelse og gør det til et fantastisk sted at arbejde, slappe af eller underholde venner. En bordlampe er et essentielt møbel, der er perfekt til ethvert rum. Det kan skabe stemning og få dit hjem til at føles mere indbydende, komfortabelt, rummeligt eller intimt – hvad end du har brug for. Der er så mange muligheder, at det umiddelbart kan virke overvældende at finde den rigtige for dig.

 

Klik her og gå til AndLight.

 

Konklusion

 

Der er mange faktorer at overveje, når du skal vælge en bordlampe til dit hjem. Først skal du overveje, hvor meget lys du har brug for. Du kan vælge mellem muligheder, der giver stærk belysning eller blødere belysning ved at justere watt- eller pæretypen på din lampe. Det kan også være en god idé at vælge en lysdæmper, så du kan justere lysstyrken på din pære efter, hvor meget lys der er behov for på et givet tidspunkt i løbet af dagen eller natten. Tænk derefter over, hvilken slags møbel der skal placeres foran bordlampen, og om den vil blokere for naturligt lys, som kan reflekteres fra overfladen på nærliggende overflader såsom tæpper eller trægulve.