Se det ægte spejlbillede

0 Comments

Lille spejl på væggen dér, hvem er skønnest på badeværelset her? En god nats søvn og den rette makeup til netop dit ansigt og hud kan ikke stå alene, når du gerne vil fremstå skarpt en tidlig morgenstund, hvor arbejdet venter. Som de fleste mode-influencere har du med garanti taget på hvordan makeupbørster, cremer og serums skal svinges, men dine færdigheder kommer sjældent til deres ret, hvis ikke badeværelsets indretning, og frem for alt lyset ved spejlet, er skabt til at samarbejde.

Lys tilpasset dine behov

Hvad enten du har et nyetableret badeværelse, du mangler inspiration til at indrette eller ønsker at opgradere dit gamle badeværelsesinteriør til en mere moderne stil, har bl.a. SG og BANO armaturer til spejlet, som gør det muligt at fremhæve dine bedste skønhedstræk. Om det er en tidlig hverdagsmorgen inden arbejdet eller før en festlig begivenhed om aftenen, vil du i det nøje afstemte lys fra disse lamper kunne lægge den perfekte foundation, læbestift eller naile det måske ellers drilske winged cateye med eyelineren.

Sæt dig selv i et godt lys

Selv en influencer, der lever af at bruge sin krop og sit udseende, kan have dårlige dage. Er du som folk er flest, har du nok også en tilbøjelighed til at se alle de træk, du ikke bryder dig om ved måden, du ser ud. Om det er rynker ved øjnene, en trist, bleg eller måske decideret problemhud, skulle det helst ikke være sådan, så du undgår at kigge dig i spejlet. Mist ikke modet på en fest eller socialt samvær fordi, lyssætningen – den lidt for skarpe eller svage – ikke viser det reelle billede.

Træd ud af skyggen

En af de vigtigste egenskaber ved lamperne på badeværelset er at fordele det lys, der rammer og omkranser dit ansigt mest naturligt. Du kender sikkert følelsen af ubehag, når du har stået i et prøverum og pludselig syner alt ved din krop forkert. De bukser, den bluse eller det sæt undertøj, du ellers lige havde forelsket dig i, virker helt malplaceret i forhold til din kropsbygning.

Det gode makeuplys bør have lige så meget varme og blødhed i sig som du nærer for dig selv. På det funktionsmæssige plan er led-pærer at foretrække – de skaber den ideelle balance mellem det naturlige dagslys og dit nyrensede og fugtede ansigt, du nu skal friske op med lækre personlige plejeprodukter.

Hår, hud og negle – gør plads til det hele på badeværelset

Mange mænd og kvinder går op i deres ydre, men de færreste af os har ret meget tid om morgenen – slet ikke, hvis der også er børn, der skal sendes kærligt ud af døren. Ud over kvalitetsbelysning kan den rigtige opbevaringsløsning sparer dig for energi. Vil du gerne undgå at halse afsted til jobbet med skægstubbe eller uregerligt hår, kan et lysarmatur med 220 V stik være en hjælp til alt fra glattejern, barbermaskine og elektrisk tandbørste – alle de basale dagligdags remedier som pænt vil kunne ligge klar i et stilrent badeværelsesmøbel.