Ting du skal vide inden du lejer en autocamper

0 Comments

Hvor mange liter vand kan der være i en autocamper?

Det er meget forskelligt, hvor meget vand der er i en autocamper. Nogle har kun en lille vandtank, mens andre har en stor tank. Hvis du kører langt væk fra hovedvejen, kan det være en god idé at have en stor tank. 

Hvor meget koster det at leje en autocamper?

Det afhænger af, hvor lang tid man lejer og hvilket firma man lejer fra. Men typisk ligger prisen på omkring 1000 kroner om dagen. Autocamper leje er for dig som gerne vil rejse i længere periode eller gerne vil have muligheden for blot at tage et hvil på vej på ferie.

Hvad er nogle af de bedste ting at lave i Danmark om sommeren?

Der er mange forskellige ting, du kan lave, men nogle af de mest populære aktiviteter er at udforske strandene, tage på vandreture og gåture i naturen og besøge nogle af de mange festivaler, der afholdes i hele landet. 

Hvad er inkluderet i prisen?

Når du lejer en autocamper, er der typisk nogle ting, der er inkluderet i prisen. Disse kan variere lidt fra udlejer til udlejer, men det er typisk nogle af følgende ting:

  • En forsikring, der dækker skader på camperen og skader, som camperen måtte forvolde andre.
  • Et depositum, der betales ved leje af camperen. Depositummet bliver typisk refunderet, når camperen afleveres igen. Hvis der selvfølgelig ikke er lavet nogle skader på køretøjet.
  • En tank fuld brændstof. Som du så afleverer den med når du aflevere den igen.
  • En afgift for brug af camperens toilet.
  • En afgift for brug af camperens varmtvandssystem.

Hvordan kan jeg betale?

Du kan enten betale med kreditkort eller bankoverførsel. Hvis du vælger at betale med kreditkort, vil du blive bedt om at indtaste dine kortoplysninger, når du lejer en autocamper. Hvis du vælger at betale med bankoverførsel, vil du modtage en faktura, der viser, hvor meget du skal betale. Du kan så overføre det beløb, der står på fakturaen, til vores bankkonto.

Må jeg parkere autocamperen på offentlige steder?

Det er generelt ikke tilladt at parkere autocampere på offentlige steder i Danmark. Dog er der nogle få undtagelser, hvor dette er tilladt. Disse steder omfatter typisk parkeringspladser, der er reserveret til autocampere. Du kan bruge appen Stellplatz.

Hvis du ønsker at parkere din autocamper på en offentlig parkeringsplads, skal du sørge for at følge alle gældende regler og bestemmelser. Ellers kan du risikere at blive pålagt bøder eller få din autocamper fjernet.