Air Force 1 – god stil hele vejen rundt

0 Comments

Er du vild med indretning og design? Så vil du helt sikkert kende følelsen af at bruge timevis på at tjekke de nyeste trends ud på Instagram, Facebook og i forskellige magasiner. Hvad end du er til de helt klassiske møbler fra PH eller Arne Jacobsen, eller du er mere til nye og mere rå materialer i din indretning, så er én ting helt sikkert. Det er fedt og sjovt at indrette sin bolig i en personlig stil og med møbler og ting, som vil få andre til at spærre øjnene op en ekstra gang. Dette gælder selvfølgelig også, når det kommer til tøjstil. En personlig tøjstil er et must, hvis du skal føle dig helt hjemme, selv når du bevæger dig langt ud i verden.

 

En god hovedregel, når det kommer til at skabe sin egen unikke stil, er at have et mindre antal særlige items, som er unikke og skiller sig ud fra mængden. Du kan sagtens have en hvid t-shirt og et par lyseblå jeans på og stadig skille dig ud, hvis dine solbriller og sneakers er helt særlige. Her er en klassisk sko som for eksempel Nikes Air Force 1 model et oplagt valg. Den stilsikre sko har været på mode i flere årtier uden stop, og den vil uden tvivl kunne bidrage med nye dimensioner af stil til selv de mest hverdagsagtige outfits.

 

Hos Streetwear Evolution har de specialiseret sig i at sælge unikke sneakers til alle og enhver. På siden finder du utallige mærker og modeller, og kigger du specifikt efter Air Force 1, vil du ikke blive skuffet. På Streetwear Evolutions hjemmeside finder du nogle af de mest sjældne modeller overhovedet. Vælg for eksempel imellem en helt neongul udgave, flere af ”Para Noise” modellerne eller University Gold.

 

Måske har du allerede brugt en mindre formue på boligindretning og er derfor i tvivl om, hvorvidt du vil investere i et par sjældne Air Force 1. I modsætning til møbler, bliver sko jo hurtigt slidt op – eller hvad? Faktisk ikke. Hvis du vedligeholder dine sko, lige så godt som du vedligeholder dit sofabord af teaktræ, vil dine sneakers kunne holde i mange år. Derudover sker det ofte, at sjældne sneakers bliver mere værd med årene. Ønsker du en dag at sælge dine unikke Air Force 1 videre, er der dermed gode chancer for, at du vil kunne få endnu mere for dem, end den pris du selv gav. Selvfølgelig kræver dette, at du holder dine sneakers godt ved lige og ikke bruger dem hver eneste dag. Hos Streetwear Evolution ved de en masse om, hvordan man bedst passer på de enkelte modeller, og har du spørgsmål til plejen af dine nye Air Force 1, så tøv ikke med at kontakte dem.