Bryd normerne, og giv stålvasken en renæssance

0 Comments

Bryd normerne, og giv stålvasken en renæssance

Dette indhold er sponsoreret.

Når det kommer til køkkendesign, blæser der jævnligt nye vinde hen over de danske køkkener. Der skal ske noget nyt. Nye teknologier gør sit indtog med nye hvidevarer, og farver, vægbeklædning og gulv er ligeledes dynamiske størrelser, der ofte er genstand for eksperimenter.

Et køkkenelement, der også har gennemgået en spændende udvikling gennem årtierne, er køkkenvasken. Vi har set dem små, vi har set dem store. Vi har set dem lavet i stål, porcelæn og andre gode materialer. Vi har set dem todelt, og vi har set dem med integreret drypbakke.

Nu er der imidlertid muligvis en ny bevægelse på vej, for så vidt angår køkkenvasken. Det er nemlig blevet muligt at erhverve sig en køkkenvask i retrostil, nemlig i stål. En køkkenvask i stål ser ikke bare forrygende ud, den har også nogle rigtig gode egenskaber.

Køkkenvaske i stål har man brugt i mange år, da de er nemme at holde rene, meget robuste og holdbare. Derfor er de også gængse i industrikøkkener. Nu vinder de imidlertid atter indpas i de private hjem, da designet er blevet opdateret, og alle de gode egenskaber naturligvis stadig følger med.

Blot fordi der er tale om en renæssance, når det gælder den gode, gamle køkkenvask i stål, så behøver du ikke give afkald på det føromtalte smarte og funktionelle design. Som nævnt er designet nemlig fulgt med tiden, og således fås køkkenvaske i stål og todelte varianter, forskellige størrelser, med hanehul og med afrundede hjørner.

Tag stål-looket hele vejen, og opbevar dine magasiner med stil

Det er dog ikke kun køkkenvaske, der glimrer ved at være produceret i lækkert stål. Det er der meget andet, der også gør. Og hvis du er fan og måske samtidig holder et par aviser, magasiner eller andet, der ville pynte i en brochureholder, så er der også gode nyheder.

Brochureholdere fås i mange forskellige størrelser og varianter. Der er også brochureholdere i træ og sortmalet metal, men langt de fleste er altså lavet i stål-look. Dermed er der en oplagt mulighed for at gennemføre ståltemaet og på den måde være helt med på noderne.

Som nævnt fås brochureholdere i forskellige størrelser. De fås sågar i så små udgaver, at brochurer ikke kan være deri. Men hvad er så meningen, tænker du måske. Jo, disse små brochureholdere egner sig fantastisk til at opbevare og udstille dine opmagasinerede fødselsdagskort, til og fra-kort, postkort fra de mange år, der er gået, og sikkert meget andet.

Der er således masser af mulighed for at udsmykke sit hjem med de flotte og farverige kort, der ellers blot ligger i den gamle kommodes skuffer gennem et halvt liv.