De bedste dåbsgaver til hende

0 Comments

Hvis du er på udkig efter en smuk dåbsgave til hende, så er du kommet til det helt rette sted. Her har vi samlet et bredt udvalg af dåbsgaver til hende, som enhver pige vil blive glad for – lige fra de mest traditionelle dåbsgaver til nye klassikere, som hun kan nyde i mange år fremover.

Dåbssmykker til hende: En traditionel dåbsgave

Hvad skal du give i dåbsgave til pigen? Smykker er en af de mest klassiske dåbsgaver til hende. Du kan finde et stort udvalg af traditionelle dåbssmykker – armbånd, vedhæng i sølv og guld mm. – som hun kan have glæde af hele livet. Du kan gøre gaven fuldstændigt unik ved at tilføje en personlig indgravering, der forvandler gaven til et minde for livet. Blandt de mest traditionelle dåbssmykker finder du naturligvis dåbskors, Dagmarkors og hjertevedhæng.

Anderledes, søde og personlige dåbsgaver til hende

Er du på udkig efter noget lidt anderledes? En mere moderne dåbsgave-klassiker er et dåbsflag med indgravering, som hun kan have glæde af til hver eneste fødselsdag i mange år fremover. Leder du efter en sød og personlig dåbsgave til hende? Et smykkeskrin er et godt valg. Det kan forvandle dåbsgaven til en helt unik gave, hvor hun altid kan passe godt på sine smykker, og på den måde kan din dåbsgave rumme meget mere end blot et dåbsminde.

Gør dåbsgaven til hende unik med gravering

Uanset hvad du vælger at give i dåbsgave, kan du være sikker på at glæde hende med en smuk og personlig gave. Du kan altid gøre dåbsgaven helt unik ved at tilføje en personlig indgravering – igen er der mere eller mindre traditionelle graveringer. Barnets navn og dåbsdatoen eller fødselsdatoen er en klassiker, men du bestemmer helt selv, hvad der skal indgraveres. Når du køber dåbsgaven hos Dahls Gravering, kan du altid tilføje en valgfri indgravering ganske gratis.