Der er penge at spare med nye el-installationer i hjemmet

0 Comments

Der er penge at spare med nye el-installationer i hjemmet

Mange huse rundt om i landet er af ældre karakter – og det samme gør sig formentligt gældende for disse huses el-installationer. Jo flere år disse har på bagen, jo større er behovet efterhånden for at få dem skiftet ud til nyere, smartere og mere energibesparende versioner.

 

Større el-installationer ligger imidlertid ikke på listen over smarte gør-det-selv-projekter at kaste sig ud i. Det kræver professionelle kompetencer og materialer, hvis resultatet skal være optimalt, funktionelt og arbejdsprocessen sikker.

 

Når du henvender dig til Jens Melgaard, som er elektriker i Aalborg, er du garanteret effektive kvalitetsløsninger, der kan spare dig for masser af penge i længden. Firmaet har mange års erfaring i branchen og har derfor stort kendskab til nye såvel som gamle installationer og systemer, så du kan være sikker på, at de også kan hjælpe dig.

Skræddersyede løsninger til private

Som autoriseret el-installatør er el-installationer en del af Jens Melgaards kernekompetencer. Men det er ikke kun ved komplette installationer og totalløsninger, at firmaet kan være dig behjælpelig.

 

Som de fleste elektrikere i branchen, assisterer Melgaards team også med alt fra hurtige udskiftninger af stikkontakter og ophængning af lamper, til opsætning af alarmsystemer og overvågning.

 

Skal du have nyt køkken eller bryggers, er det ligeledes en god idé at hyre en autoriseret elektriker til at installere dine nye hårde hvidevarer, så tilslutningen af el og vand sker jf. gældende regler.

 

Har du og familien kastet sig over en totalrenovering af hjemmet, eller er I hoppet med på nybygger-bølgen, kan det også være en fordel at samle alle installationsopgaver hos ét elektrikerfirma. Til større projekter er der naturligvis mulighed for at få tilbudt attraktive deals – særligt når du anvender et lokalt firma til opgaven.

Gør dit hjem mere bæredygtigt med energibesparende løsninger

Bæredygtighed er efterhånden på alles læber, og der er mange måder, man som privatperson kan optimere sit hjem til fordel for både miljø og egne økonomiske ressourcer.

 

Det kan f.eks. være ved at installere solceller på matriklen. For med solceller produceres strømmen til huset af naturlige ressourcer, som er gratis og afgiftsfri. Således er der penge at spare i forhold til, at man ellers betaler pr. kWh, når man er tilsluttet et energiselskab.

 

Også andre typer af vedvarende energianlæg kan installeres i dit hjem eller nybyggeri, og det er altid muligt at kontakte din lokale elektriker i Aalborg for at høre mere om dine muligheder og priser på energioptimering i det private.