Flotte ravlygter med unikt design

0 Comments

Flotte ravlygter med unikt design

Det har aldrig været mere populært at inkludere naturen i ens boligindretning, i ens smykker eller i ens stil. Alt skal minde en om naturen, da det giver ro både i sind og sjæl. Det er eksempelvis derfor, at rav pludselig er blevet så populært igen. Det bringer for mange en følelse af at være i et med naturen, at have et ravsmykke på eller have et stykke rav udstillet derhjemme. For mange er det også forbundet med gode minder fra ferier ved Vesterhavet. Hvorfor ikke genoplive dine minder og tage på en ravjagt ved den jyske vestkyst?

Hvad kan man bruge rav til?

Der er endeløst mange ting man kan få ud af rav. Det er supersmukt i smykker, hvor det passer både til øreringe, ringe, halskæder og armbånd. Du kan også vælge at bruge det i indretning, hvor det kan pynte i forbindelse med andre genstande, såsom vaser, lampeskærme og figurere.

Hvad skal man bruge på en ravjagt?

Der er mange ting man skal have i mente, hvis man vil på ravjagt. Først og fremmest, så er det en god idé at tage meget varmt tøj på, da det ofte er blæsende og koldt ved vandet. Et par gummistøvler er også at foretrække, da man ofte skal ud i vandet for at finde rav. Ofte er det faktisk også nemmest at gå på ravsafari om natten, forudsat at man har en ravlygte med sig.

Invester i en ravlygte

Det bedste du kan gøre hvis du vil finde rav, er at investere i en ravlygte. Men hvad er en ravlygte? Det er en lygte, som benytter sig af forskellige farver UV, der vil reflektere ravet, og gøre det nemmere for dig at finde.

Opfanger ravlygten andet?

Det gør den, men du lærer hurtigt at spotte hvad der er rav, så du ikke får stoppet lommerne fulde af forskellige ting fra stranden. Det kan du nemlig hurtigt blive skuffet over, når du kommer hjem. Nogen vil bruge det som tommelfingerregel at rav lyser i mørke, men det er det desværre ikke ene om. Det er nemlig en refleksion man ser, og der er mange andre spændende ting på stranden, som også reflekterer. Det er derfor vigtigt, at man lærer at spotte den rigtige farve. Det kan godt tage lidt tid at lære, så du må forberede dig på at komme hjem med krabbeskaller og konkylier det første stykke tid.

Hvordan bliver det reflekteret?

Det kan godt lyde lidt kompliceret, men er det faktisk ikke. De genstande man finder på stranden, indeholder mikroorganismer der kan reflektere, og det er faktisk de her mikroorganismer der bestemmer hvilken farve der bliver reflekteret. Dog har vinkel meget med farve at gøre også, så er du i tvivl om det er et stykke rav du står med foran dig, kan du altid justere på ravlygten for at være ekstra sikker. Det kan du gøre ved at ændre på bølgelængde, da det kan give en meget mere gul refleksion, hvilket gør, at du ikke er i tvivl om, at det er rav du har med at gøre.