Derfor bør du bruge LED strips

0 Comments

LED strips er en type fleksibelt lys med en selvklæbende bagside. Båndet er udstyret med monterede lysdioder, der er pakket ind i et silikonecover. LED strips kan anvendes til forskellige formål, f.eks. som accentlys, arbejdslys eller som dekorativ belysning. Det kan bruges kommercielt og også i boliger. Nedenfor er der nogle fordele ved at bruge LED strips.

Energieffektivt!

LED strips er utroligt energieffektive! Traditionel belysning suger ikke bare mere energi, den opvarmer også rummet. Dette fører til spild af energi, hvilket udmønter sig i din elregning. LED strips er mindst 95 % mere effektive end en almindelig pære. Den vil oplyse ethvert rum uden at afgive varme. Hvis du ønsker at etablere et energieffektivt hjem, bør du overveje at bruge LED strips og LED-baserede pærer i stedet for glødelamper.

Stor fleksibilitet

LED strips er ekstremt fleksible. Du kan bruge dem til mange forskellige formål: på kontoret, i hjemmet, som dekorationer og meget mere. LED-lysstrimlen giver en subtil eller kraftig belysning, alt efter hvilket belysningsniveau du har brug for!

Lyset er bogstaveligt talt fleksibelt, hvilket gør det muligt for striben at tilpasse sig til enhver form, du ønsker. Denne unikke funktion fungerer godt, hvis du organiserer en særlig begivenhed. Du kan montere strimlen hvor som helst eller også bruge den som nødlys!

Sætter stemningen

Undersøgelser viser, at LED-belysning lindrer symptomer på vinterdepression. Det kølige hvide lys sætter stemningen på ethvert sted, hvilket gør det muligt for arbejdstagerne at blive komfortable og produktive. I en husholdning gør LED-belysning mere end blot at sænke omkostningerne til forsyningsudstyr. Det forbedrer også stemningen og øger glæden i husstanden.

Miljøvenlige

LED-belysning er meget miljøvenlig. I modsætning til lysstofrør og glødelamper indeholder LED-belysning ikke giftige kemikalier, der kan skade miljøet. LED strips er også 100 % genanvendelige, hvilket kan bidrage til en reduktion af dit CO2-fodaftryk.

Bedre lysfordeling

Fordi LED’er kræver mindre lysforbrug, betyder det en bedre lysfordeling. Pæren udsender lys i alle retninger. Den oplyser endda områder, hvor der ikke er behov for belysning. Som sådan har du brug for færre LED strips for at belyse et bestemt rum.

Slidstærkt

LED strips er en af de mest holdbare belysningsløsninger, der findes. Denne belysning kan modstå ekstreme vejrforhold, herunder hårde vinde og bitre vintre. Det er derfor, at udendørsfolk stoler på LED-belysning til belysning.

Længere levetid

LED strips giver mange års brug. Du behøver ikke at bruge flere penge på pærer, fordi LED er ekstremt holdbare og pålidelige. LED-dioderne har en gennemsnitlig forventet levetid på 100.000 timer. Det svarer til 11 års kontinuerlig brug, hvilket er seks måneder længere end gennemsnitlig belysning. LED strips er praktiske og økonomiske, fordi de hjælper husejere og virksomhedsejere med at skære ned på omkostningerne og spare mere på elregningen.