Indretning af stue 5 tips til en mere hyggelig stue

0 Comments

Din stue er hjertet i dit hjem og sandsynligvis det værelse der bruges mest i dagligdagen. En almindelig fejl, når du dekorerer din stue, er, at der er for meget følelse af et showroom i rummet. Det kan ske, hvis for meget i rummet ser ud til at være i det samme materiale og kommer fra nøjagtigt den samme butik.

Undgå den symmetriske følelse ved at blande flere forskellige materialer og former for et mere levende indtryk. Her er vores 6 tips på hvordan du kan indrette sin stue så at den bliver hyggelig.

 

1. Placere et blødt tæppe under din sofa.

Et blødt, blødt tæppe under fødderne binder det hele sammen og giver et blødt, behageligt indtryk i stuen. Derudover varmer det både dine fødder og dit hjem i vintermånederne.

2. Planere din belysning

Belysning er Alfa Omega i en stue, hvis du kun har en lyskilde, så skal du måske overveje at du ud en elektriker til at optimere på dine lyskilder, belysning som du kan dæmpe, er også en praktisk ting i en stue. Hvis du bor i Storkøbenhavn, så kan f.eks. Norh Entreprise Elektriker Søborg hjælpe dig med denne form for opgave.

3. Tilføj nogle flere sidpladser

Ved at tilføje flere sidplader – hvad enten det er to sofaer, en ekstra puf eller en lænestol i kontrastfarve til sofaen – får stuen et mere indbydende indtryk. Du er velkommen til at blande farver og stilarter for et mere levende indtryk! Prøv!

4. Farver og mønstrer skaber liv

Et simpelt trick til at give liv til en kold, kedelig stue er at tilføje lidt farve og mønster. Var ikke bange for at blande forskellige farver og mønster!

5. Husk de små detaljer

En grim vandhane i køkkenet, umoderne knopper på køkkenlågerne eller et grimt dørgreb ud til tressen, kan ødelægge helhedsindtrykket i dit hjem. Skift nu ud de grimme håndtag ud eller hvis du ikke selv er særlig handy, så kan du med fordel bruge en lokal låsesmed og få hjælp til at få de ting udskiftet. De fleste låsesmede tilbyder gratis tilbud og at hyre en låsesmed i de større byer som f.eks. at bestille en låsesmed på Østerbro er ganske billigt da konkurrencen er ganske stor i området. Låsesmeden via linket tilbyder f.eks. prisgaranti som du kan de på deres side.