Derfor er det vigtigt med god indretning bag lågerne

0 Comments

Når du indretter dit hjem, går du oftest højt op i hvordan det ser ud. Derudover er det selvfølgelig vigtigt at de farver og møbler du bruger falder i smag med din personlige stil. Men det er ikke kun farvesammensætninger og det æstetiske udtryk i din bolig som skal gøre dig glad. Det er også vigtigt at der er en god funktionalitet og at de ting du har inde i skabe, skuffer, kasser osv. også sættes ind så det ser lækkert ud når du åbner op for det.

Hvad gør en god indretning for dig
Med den rigtige indretning, mix af farver, møbler, æstetik og funktionalitet skaber du nogle rammer omkring dig som gør dig glad og i godt humor. Hvis du bor rodet, med møbler du ikke selv har haft indflydelse på, og farver som du ikke kan lide, så falder din livsglæde og dermed livskvalitet. Det betyder enormt meget, at det vi godt kan lide, er det vi har omkring os. Det samme gør sig gældende når vi åbner klædeskabet. Det skal være smukt og roligt at åbne. Nogle udstiller deres tøj og gør det til en del af indretningen. Andre går op i at det er foldet på bestemte måder så det ser pænt ud når man åbner skufferne, nogle farvesortere osv. Det er forskelligt hvad der gør os glade, men det er vigtigt at sætte fokus på det i vores indretning.

Et godt indrettet bryggers
Et af de rum som virkelig kan give os problemer med indretningen, er bryggerset. Selve indretningen er som regel til at gå til. Placering af skabe, vaskemaskine, tørretumbler osv. Men vi har enormt mange ting i et bryggers som vi ikke ønsker at have stående fremme fordi det roder. Fx vasketøj, tørrestativ, varmtvandsbeholder, el skab, opbevaring og blødgøringsanlæg.

Se hvad salt til blødgøringsanlæg koster her.

De fleste af disse elementer er nødt til at være placeret bestemte steder pga. afløb, el osv. og det kan være svært at få det sat ind bag låger så alt er nemt at komme til og samtidig æstetisk at se på når man åbner det. Det kan være udfordrende. Et tip til dette er at vælge nogle elementer som i sig selv er æstetiske og praktiske. Fx kan du vælge en varmtvandsbeholder som har et design du godt kan lide. Vælg et el-skab der kan skærmes pænt af med låger og lav en praktisk indretning i forhold til vasketøj og evt. sortering af det så det ikke skal ligge i bunker på gulvet og rode. Og find et blødgøringsanlæg med flot design og æstetik ligesom varmtvandsbeholderen. Det kunne fx være fra Aqua Danmark som laver æstetiske, kompakte blødgøringsanlæg med stor kapacitet. Held og lykke med indretningen.