Leder du efter en fleksibel rumdeler til dit hjem eller kontor?

0 Comments

Hvis du er på jagt efter en fleksibel rumdeler, som du kan anvende både derhjemme såvel som på kontoret, vil du elske softwall rumdelere. Det er en rumdeler, der bøjes og drejes lige efter dine ønsker. Derudover kan du også få rumdeleren i flere flotte farver. Selve rumdeleren er fremstillet af enten bæredygtigt kraftpapir eller rengøringsvenligt Tyvek®. Derfor har du mulighed for at få en rumdeler af lækre materialer, der altid passer til netop dit formål med rumdeleren.

Skab en bedre akustik med den rette rumdeler

En stor fordel ved denne type rumdeler er, at den hjælper med at give dig en bedre akustik. Derfor kan du med fordel også anvende den på kontoret. Her kan du nemt indstille rumdeleren, så den giver dine medarbejdere den nødvendige arbejdsro. Det er dog ikke kun på kontoret, at rumdeleren kommer til sin ret. Du kan med fordel også anvende rumdeleren derhjemme, hvor den også vil hjælpe til et bedre lydmiljø indenfor.

Et æstetisk fund

Selve rumdeleren minder mest af alt om en stor trækharmonika. Derfor kan du også trække den ud og forme den i netop de kurver, som du gerne vil. Med sine og smukke riflede vægge, klæder rumdeleren ethvert hjem eller kontor. Derudover kan du også få rumdeleren i mange forskellige farver. På den måde kan du vælge netop den farve, der danner det bedste udtryk i enten dit hjem eller på dit kontor. Dine gæster og medarbejdere vil uden tvivl synes, at rumdeleren er et æstetisk fund. Det kan være det helt rigtige til dit hjem.

Vælg blandt flere forskellige størrelser

Det er naturligvis vigtigt, at rumdelerens størrelse passer til enten dit hjem eller kontor. Det er jo netop hele formålet med rumdeleren. Derfor kan du også vælge blandt flere forskellige sammensætninger af højde og bredde, så du ender med netop den rumdeler, der passer bedst til dine behov.

Bæredygtig eller rengøringsvenlig?

Som nævnt kan du vælge mellem to forskellige materialer, når du gerne vil have en softwall rumdeler:

  • Kraftpapir
  • Tyvek®

Hvad du bør vælge, afhænger primært af, hvor udsat rumdeleren kommer til at være. Kraftpapir er det mest bæredygtige valg af de to materialer, men Tyvek® er derimod meget rengøringsvenligt. Derfor er det også helt op til dig og dit formål med rumdeleren, hvad du bør vælge.