Derfor er rosakvarts den perfekte krystal

0 Comments

Mangler du inspiration til et nyt smykke? Så kan det være, at du skal prøve et smykke, som er lavet med rosakvarts krystaller. Om du er ude efter nye øreringe, et armbånd eller en halskæde så kan du være sikker på at finde noget i din smag. Rosakvarts krystaller er stilfulde og enkle, og er derfor ideelle til din smykkesamling.

 

Hvad er rosakvarts?

Rosakvarts er en krystal i rosafarvede nuancer. Rosakvarts er symbol for kærlighed, harmoni og ro. Den giver derfor en følelse af tryghed, når man bærer den. Samtidig er krystallen også i stand til at skærme for skadelige stråler, for eksempel fra fjernsynsskærme. Rosakvarts er en af de mest populære krystaller, som du kan finde hos Savasana krystaller.

 

Hvilken virkning har den?

Når man går med et smykke, som indeholder rosakvarts, tiltrækkes der kærlighedsenergier. Du kan derfor være sikker på at opnå en masse positiv kærlighedsenergi. Derfor er den også perfekt til dig, som ønsker at finde kærligheden. Men om det er kærlighed til en kæreste, dine venner, din familie eller dig selv spiller ingen rolle, med rosakvarts tæt på dig, får alle kærlighedsrelationer et boost.

 

Prisen på rosakvarts

Smykker som indeholder rosakvarts skifter meget i pris, man kan få nogle som kun koster omkring 100 kroner, alt imens andre koster over 400 kroner. Prisen afhænger især meget af, hvor stor en mængde af Rosakvarts der er tale om, samtidig med, at der også skal tages højde for, hvilket materiale smykket derudover er lavet af. Det er også muligt at bruge rosakvarts krystaller til at pynte i hjemmet. Her kan prisen også variere meget alt efter størrelse på krystallen, samt hvilken stand den er i. Men princippet er det samme. Og med sin rosa farve pynter rosakvarts flot på et fad på bordet eller i samspil med nogle stearinlys.

 

Forskellige krystaller

Når du skal vælge krystalsmykker og krystaller generelt, skal du huske at gå efter, hvilken effekt du søger at få af dem, som nævnt er rosakvarts en kærlighedskrystal. Nogle eksempler på andre krystaller er grøn jade, som giver fred, initiativ og livsvilje. Så er der også bjergkrystal, som giver dig styrke, indsigt og klarhed. En tredje er den sorte obsidian, som er til dig, der ønsker psykisk styrke og viljestyrke. Lige meget hvilken krystal der tiltrækker dig, kan du være sikker på, at de alle sammen er utroligt fine og bjergtagende.