Design din egen plakat

0 Comments

Design din egen plakat

Er du også en af dem, der bare synes at alle de mange masseproducerede plakater, som man finder i diverse butikker er både upersonlige og uinteressante?

Hvis du nikkede ja til det ovenstående spørgsmål, så er du landet det helt rigtige sted. Her kan du nemlig få meget mere info om fotoplakater i hjemmet, og det eneste som det kræver er blot, at du finder dine favoritbilleder i dit digitale fotoalbum eller på din telefon frem.

Det er på ingen måde svært at få lavet et hav af forskellige skønne plakater med motiver af familien, vennerne eller rejserne. Alle motiver er mulige at overføre til en ønsket plakat, som du derefter kan hænge op og på den måde give dit hjem noget mere hygge og personlighed.

Det eneste er, at der er nogle få ting, som du skal tage stilling til i forbindelse med processen af din personlige plakat.

Sådan gør du

Hos de fleste online-fotohandlere vil du opdage, at de tilbyder forskellige plakat skabeloner, som du derved kan vælge imellem. Dette kan eksempelvis være, at de har skabeloner, som giver dig mulighed for at sammensætte to eller flere fotografier på den samme plakat, at du kan få tekst på din personlige plakat eller ,at du tilmed kan få lov til at lave en hel collage med billeder. Alt efter hvilken forhandler du vælger, vil der helt sikkert være masser af muligheder.

Selve processen med design og bestilling af din fotoplakat foregår i 6 ganske simple trin, som du får beskrevet lige her:

  1. Det første trin er naturligvis, at du udvælger dig de billeder eller det billede, som du ønsker skal trykkes på din plakat.
  2. Derefter skal du vælge den eller de rette størrelser for selve plakaten.
  3. Så kommer du til der, hvor du skal vælge den skabelon, du ønsker, eller hvis der er flere, så kan du få lov til at prøve flere forskellige skabeloner af.
  4. Når skabelonen er valgt, skal billederne sættes ind, sådan som du ønsker, og derved kommer du også til at se en miniature udgave af, hvordan det færdige produkt kommer til at se ud.
  5. Når du er tilfreds med hvordan billederne og skabelonen eller skabelonerne ser ud sammen, så er du klar til at afslutte designet.
  6. Sidste trin i processen er derved at gennemføre bestillingen. Og så er der ikke andet at gøre end at vente på, at bestillingen og din personlige plakat når frem.

Det er altså på ingen måde hverken dyrt eller besværligt at udsmykke dit hjem med en personlig plakat, der er klasser over dem, som du kan købe i IKEA eller på din lokale kunstudstilling.

Så kom i gang med at sætte præg på dit hjem med en personlig fotoplakat.