Få hjælp til de grønne løsninger til din bolig

0 Comments

Er du ude efter en grønnere renovering af dit hus? Så kan du med fordel få hjælp af en tømrer. En tømrer kan skaffe miljøvenlige materialer, og renovere gamle dele af dit hus som er nedslidte eller nasser for meget på miljøet. Miljøvenlige materialer som træ skal være fremtiden inden for nybyggeri.

Spar på energien ved et nyt tag

Et gammelt og utæt tag er næppe godt for dig eller miljøet. Et gammelt utæt tag kan skabe fugt, som senere kan udvikle sig til skimmelsvamp. Skimmelsvamp er meget usundt for dig og din familie, så derfor vil du skabe de bedste og tryggeste rammer med et nyt tag. Hvis du har et gammelt og utæt tag, kan der ikke bare opstå skimmelsvamp, energien og varmen vil fosse ud. Du vil derfor opleve, at din energiregning vil stige voldsomt. Det er hverken godt for dig eller miljøet.

Undgå tunge byggematerialer

Tunge byggematerialer som beton, stål og tegl er godt til at danne fundament, da det adskiller jord fra hus, og på den måde lukker alt fugt ude. Men beton, stål og tegl er klimabelastende materialer, da de bliver lavet under høj varme, som udleder meget CO2 til atmosfæren. I stedet for kan du benytte naturlige materialer som træ, da det udvindes på en meget mere klimaneutral måde, og som samtidig opsnapper CO2 fra atmosfæren. Træer er mere gavnlige for miljøet, og mange træer har en levetid på over hundrede år. Det er derfor en smartere løsning for både dig, din familie og planetens fremtid.

Giv dit hus en lang levetid

Ved brug af de rette materialer til dit hus, kan du øge levetiden for det. Ved at få de rigtige miljøvenlige materialer i dit hus, kan du mindske energiniveauet, på den måde bliver det på længere sigt en billigere løsning for dig, men vil også give dit hus længere levetid. Hvis du en dag vil sælge dit hus, kan det være nemmere at sælge, hvis det består af mange miljøvenlige løsninger. Du kan for eksempel udskifte din isolering af Rockwool, da Rockwool laves ved at smelte mineralsk materiale om til den uld, vi kender Rockwool for. Det gavner derfor ikke miljøet, og huset kan måske blive sværere for dig at sælge en dag. Vælg derfor den rigtige tømrer til at udføre det mest miljøvenlige arbejde.