Få styr på sikkerheden i boligens elnet

0 Comments

Elinstallationer bør man altid tage alvorligt. Hvis du køber ny bolig, bør du være sikker på, at elinstallationerne er udført korrekt. Forkerte udførte elinstallationer kan have voldsomme konsekvenser. Sker der en kortslutningen i ledningerne inde i væggen, kan de i værste fald forårsage brand. Dette vil være en farlig situation, ligesom det kan give store problemer med forsikringsselskabet, hvis der opdages sjusk. Der findes en erfaren elektriker på Lolland Falster, der kan hjælpe dig med at sove trygt i din bolig.

Næsten alt inden for el kræver en autoriseret elektriker

Rent lovmæssigt er der ikke ret meget du som privatperson kan foretage dig, når det gælder elinstallationerne i boligen. Der skal stort set en autoriseret elektriker til at udføre alt andet end at skifte en lampe. Dette er simpelthen et lovkrav, der er vedtaget på grund af sikkerhedsmæssige årsager.

Dette kan en elektriker hjælpe med

TEH Elservice fra Lolland Falster har over 20 års erfaring inden for elservice, og den selvstændige elektriker kan være behjælpelig med alle opgaver inden for elarbejde:

  • Grøn el
  • El tjek
  • El renovering
  • Netværksløsninger
  • Transientbeskyttelse
  • Installering af lader til elbil

Der findes efterhånden en del muligheder for grøn energi. TEH Elservice kan hjælpe dig med at få implementeret dine ønskede grønne løsninger, så du kan drage nytte af den grønne og billigere el.

Et eltjek er altid en god idé. Køber du en ny bolig, bør hele elnettet gennemgås fra den ene ende til den anden. Er din bolig mere end 50 år gammel, er det også en go idé at få tjekket elinstallationerne. Det skyldes, at vores behov for elektroniske apparater er steget betragteligt gennem tiden. Da der blev lavet elinstallationer for 50 år siden, blev disse ikke gearet til at kunne klare det høje pres. Det er derfor muligt, at både ledninger, sikringer osv. trænger til en opdatering, så de kan holde trit med nutidens store behov for el.

Det er yderst fornuftigt at have en transienttavle. Denne slår fra, hvis elnettet bliver overophedet, således at der ikke sker skader på hverken elnettet eller resten af boligen. Det er ikke alle boliger, der er udstyret med sådan en, så er du en af dem, der ikke har den, er det måske værd at overveje.

Er du en af dem, der overvejer at investere i en elbil, vil du også få brug for en elektriker. TEH Elservice hjælper dig gerne med at få opsat laderen korrekt, så du bliver køreklar id in nye elbil.