Gorillalim på negle – dos and don’ts

0 Comments

Dette indhold er sponsoreret

Gorillalim på negle er en af de nye trends, der er kommet til Danmark. Mange unge piger og kvinder bruger det, fordi det giver en fin glans og styrke til neglene. Men der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du bruger gorillalim, så du undgår at skade dine negle. Læs med her og få et par dos and don’ts om gorillalim på negle.

Hvilke fordele giver gorillalim til neglene?

Gorillalim er en type klæbemiddel, der ofte bruges til at sætte ting sammen – blandt andet falske negle. Det betyder, at det ikke bare lige løsner sig selv, og at det kan holde i lang tid. Derudover er gorillalim også relativt nemt at fjerne igen. Man skal blot bruge acetone eller nogle gange blot lidt varmt vand og sæbe, og så løsner limen sig selv fra overfladen.
Læs mere i denne artikel: Can you use gorilla glue on nails for at få mere dybdegående information. Her er et par gode råd til dig, der bruger limen:

  1. Sørg for at have rene negle, inden du bruger gorillalim. Puds neglene rene med en buffer eller fil, så limen kan sidde bedre fast på neglene.
  2. Brug ikke for meget lim på én gang.
  3. Lad limen tørre helt, inden du laver topcoat eller lakker dine negle. Hvis limen ikke er helt tør, kan det give klumpede negle.
  4. Brug en god topcoat for at få den bedste finish og holdbarhed på dine negle.

Er der nogen ulemper forbundet med at bruge gorillalim på neglene?

Limen må som en fingerregel helst ikke røre dine rigtige negle, da det kan risikere at skade dem. Det sker ikke nødvendigvis, men det er godt at være på den sikre side. Derudover er der en forholdsvis kraftig lim, og derfor skal den bruges med forsigtighed.

Tag dit negleprojekt med på ferie

Hvis du har gang i det helt store negleprojekt, kan du sagtens tage det med på ferie. Du kan eksempelvis tage til Balkanlandene – et kontinent, der byder på masser af spændende oplevelser for enhver smag. Her kan man udforske de smukke bjerge, dykke ned i de klare søer, slappe af på de lange sandstrande eller tage på eventyr i de spændende byer. Uanset hvad man er til, kan man finde det hele i Balkanlandene. Få inspiration til Balkan Insight Tour.
Balkanlandene har noget for enhver smag, og det er derfor et perfekt sted at rejse hen, hvis man gerne vil have en afvekslende ferie. Her kan man både finde fred til at slappe af og lave negle, men også masser af spænding og action. Klimaet varierer en del fra land til land, så man kan altid finde et sted med det vejr, man ønsker sig.

Gorillalim er godt at bruge til falske negle. Det giver en god holdbarhed og et flot resultat.