Giv dit hus en fedtfrysning

0 Comments

Vi indretter vores hjem og gør, hvad vi kan, for at gæster føler sig hjemme i vores rammer. Det danske samfund bygger alligevel lidt på et facadespil, som også ses lidt i hjemmet. Inden vi får gæster, render vi rundt i huset og gemmer, hvad de helst ikke skal se, mens vi hektisk svinger støvsugeren og fejer det seneste familieskænderi ind under gulvtæppet. Det autentiske liv er sjældent så autentisk, som det fremstår. Vi undskylder rodet, hvis nogle kommer uanmeldt, mens vi kaster vasketøjet ind på børneværelset i håb om, at det ikke allerede var blevet afsløret. 

 

Vi er gæstfrie, når det er skemalagt, så vi kan vise vores hjem, som vi ville ønske det altid var. I stedet for at vise det, som det rent faktisk er. Vores facader holdes oppe så længe vi kan, så alle andre kan leve i illusionen om, at man har helt styr på det. 

 

Det er måske malet op med skrappe farver, men der er nok en smule sandhed gemt i det alligevel. Vores tanke om, hvad vi gerne vil udstråle, er ikke altid i overensstemmelse med, hvordan vi rent faktisk lever vores liv. 

 

Trænger dit hjem til en fedtfrysning

På nogle punkter kan vi føle, at vores hjem har brug for en fedtfrysning. Et quickfix til at få det hele til at skinne, så vi kan vise os fra bedste side. Men vi vil helst ikke lægge for meget arbejde i det, og derfor ville en fedtfrysning i boligen være den perfekte løsning. 

 

Man får ikke foretaget en fedtfrysning for at kunne fortsætte med at spise fastfood, til man har brug for endnu en fedtfrysning. Men nogle gange har vi brug for at skære helt ind til benet, for at kunne vedligeholde i stedet for at kæmpe med os selv. En fedtfrysning giver muligheden for netop det. At vedligeholde, at mærke hvor befriende det er, ikke at skulle slæbe på ekstra kilo og føle sig bagud hele tiden. I stedet kan man se sig selv i spejlet og sætte pris på det, man ser, så man får lyst til at holde det ved lige. 

 

Mange lever i hjem, hvor de ikke kan se grund til at holde det ved lige. Det er jo kaos igen i morgen alligevel. Når der så kommer gæster lørdag, gemmer vi alt det grimme væk, og håber ingen opdager de fyldte skabe, som springer op, så snart der er sagt tak for i aften. Din bolig fedfrysning vil være en udtømning af alt det overflødige. Så du står tilbage med det, der minder dig om, hvorfor dit hjem er værd at holde ved lige. For du kan faktisk lide, hvad du ser, når du kommer ind ad døren. Så måske du burde overveje at give dit hus en fedtfrysning.