Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en udendørsspa?

0 Comments

Hvis du står og overvejer, at anskaffe dig et udendørs spabad er der flere ting, som kan undersøges inden anskaffelse af det rigtige spabad, der passer dig og din husstand. Med et spabad i haven kan du flytte wellnesscenteret hjem på egen adresse. Spabade findes i mange former og størrelser. Udendørs spabade er blevet det nye på de danske terrasser. Deraf er der kommet mange produkter på markedet. Find den rette spa her.

Dette skal du overveje

Vælg en størrelse der passer dig og din familie. Har du tænkt dig at anvende spa i vinterperioden, kan det være en fordel og vælge en spa med god isolering. Undersøg markedet for det store udvalg og tag dig gerne god tid med råd og vejledning ved køb. Tag gerne ud i en fysisk butik og få et reelt billede af hvordan materialet er, dets funktioner og størrelsesforhold. Ting du skal overveje inden køb:

  • Placering – Plant og undgå at stille spaen ved træer eller buske.
  • Størrelse – Hvor mange er der i husstanden
  • Forbrug – teknologien bag
  • Fast eller oppustelig

Hvad med pladsen?

Hvor skal spaen stå? Find den perfekte placering inden du beslutter dig for, hvilken spa du skal anskaffe dig. Hvor stor skal spaen være? Er i flere i husstanden eller skal der være plads til vennerne? Ønskes der en fast spa eller oppustelig? Med en fast spa sikre du chancen for punktering og kan nemt rengøre overfladen.

Flere faste spabade har indbyggede kopholdere eller flader til at sætte fra på, som kan være en fordel, hvis man ønsker at nyde kolde drikke eller andet man ønsker at medbringe. Ved et oppustelige spa er fordelen, at det nemt kan flyttes.

Wellness i din have

Med et udendørs spabad kan du drømme dig væk til wellnesscenteret eller sydens sol og nyde det varme vand eller lade boblerne afstresse kroppen i en selvbestemt temperatur i vante omgivelser. En almindelig pool kommer ikke højt op i temperaturen med det danske sommervejr. Men med en udendørsspa kan du hæve temperaturen nemt og hurtigt grundet den indbyggede varmepumpe. En varm sommerdag i haven kan sluttes af med en tur i spaen. Eller morgenkaffen kan nydes til stille fuglesang.

Vinterens frost og det varme vand giver en speciel oplevelse i den friske vinterluft. Indret din have som et fristed ved at have overkommeligt havearbejde og flotte krukker og hyggelig aftenbelysning – og det vil sætte de helt rigtige rammer for din wellnesshave.