Hvorfor er blue light briller vigtige for dit syn?

0 Comments

Mange er ikke klar over det, men helbredsmæssigt er det ikke helt gratis at stirre løs på mobilen eller fjernsynet. Det skyldes, at en bestemt type lys kaldet blue light, der kommer fra det meste moderne elektronik, kan skade øjnene i det lange løb – og det er desværre bekræftet, af de mange flere tilfælde af eksempelvis øjenkræft, der har været siden skærmenes udrulning.

Du kan købe flotte blue light briller

Heldigvis er der blevet udviklet blue light briller, der kan fås både med eller uden styrke. Beskyt Dit Syn, Blue light briller, blokerer det blå lys fra dine digitale skærme osv. Du kan Se mere hos Beskyt Dit Syn – din forhandler af blue light briller. Brillerne er af tidløst design, og vil altså hjælpe dig og dine øjne med at komme igennem hverdagen, hvor det kan være meget svært ikke at være omgivet af skærme, da vi lever i den tid som vi gør. Beskyt Dit Syn – Blue light briller i Dansk design.

Dette kan du også gøre

Der er mange som ikke ved det, men din telefon har en funktion der gør, at du kan fjerne det blå lys, så det bliver mere gulligt og mindre skadeligt for dine øjne. Det er en nattetilstand, da mange mennesker har for vane at ligge i et mørkt soveværelse om aftenen, kun med sin telefonskærm som lyskilde, og det er altså meget skadeligt for øjnene – også selvom, at de fleste er skyldige i præcist dette. Derudover har det altid været anbefalet, at man skærer ned for skærmtid generelt, men desværre er mobiler og fjernsyn så vanedannende, at de fleste glemmer, at det altså ikke er særligt sundt. Det er derfor også vigtigt, hvis du har børn, at sørge for kontrolleret skærmtiden for dem.