Hvordan kan en murer give boligen nyt liv?

0 Comments

Husets vægge er skelettet i din bolig og omrammer rummet du opholder dig i. Måske du ønsker at åbne et rum op eller give nyt liv hertil. Her kan der måske fjernes en mur eller laves en halvvæg for at lave kobling mellem køkken til spisestue. Mangler der et ekstra værelse, kan der eventuelt opdeles et større rum og derudad tilføje et ekstra værelse eller kontor til boligen. En anden løsning hertil kunne være en tilbygning, som kan placeres langs eller i forlængelse med huset. Endevægge kan pudses op og give din bolig et nyt naturligt råt look. Hvad enten du ønsker en større renovering eller mindre forbedringer til nyt liv – så vil en professionel murer kunne hjælpe dig dertil.

Mindre opgaver som giver store resultater

Det behøver ikke at kræve den store renovering for at give boligen nyt liv. Som skrevet kan vægge pudses op med en unik struktur, som giver et rustikt look og lader væggen være kunsten uden at hænge et maleri. Et andet sted at give nyt liv ville være at udskifte de gamle klinker i køkkenet eller de ældre forsømte fliser på badeværelset. Kontakt murer Hillerød for professionel hjælp til dit næste projekt – som sigter mod din drømmebolig.

Større renoveringer eller nybyggeri

Overvejer du at bygge helt nyt er det største og første skidt – planlægningen. Allerede her kan det være en god ide at få en professionel med ind over for at sikre den bedste løsning for dine ideer eller ønsker. Dette gælder også ved et mindre nybyggeri som en ny garage eller tilbygning. Et ældre hus kan få nyt liv ved at få pudset facaden op. Her kan det ændre mursten til en glat facade med en farve der passer boligen og dens omgivelser.

Hvornår skal der bygges om?

Forbedringer eller tilbygninger er med til at hæve boligens værdi men koster også penge. Derfor skal denne renovering ske når der er luft i økonomien hertil. Derudover er tid en vigtig faktor for hvornår du bør påbegynde eller få lavet dine mindre projekter. Sørg for at der er overskud i kalenderen og planlæg det nye projekt ud fra, hvornår det passer ind i jeres hverdag og gøremål. Nyt liv til boligen bør nøje overvejes, hvad enten det er en større eller mindre opgaver. Dette for at ombygningen ikke kommer i vejen for hverdagens travle timer.