Indret med glas og krystaller – lad lysene glimte

0 Comments

Vi går den mørke tid i møde og det er tid til levende lys i hjemmet. Hvorfor ikke lade lysene suppleres med krystalklare glad og glimtene krystaller eller smukkeseret glad? Pynt op i hjemmet med unikke og eksklusive detaljer og vælg en lysestage i krystaller eller glas. Der er ingen grund til at undgå at tage et kig på det store udvalg indenfor kategorien. Der findes lysestager i mange materialer og mine favoritter er glas og gerne formet som smukke og tidløse krystaller. Jeg elsker lysestagerne i krystal i mange farver om med unikke detaljer sætter et særligt præg på hjemmet. En lysestage i krystal eller glas er et helt klart statement i din indretning der bringer glæde og lys ind i den mørke tid.

Hop med på trenden og indret med lysestager i farvet glas

Der er kommet en helt klar og hurtigt spredende trend blandt de hjem der sætter pris på smart design og unikke detaljer i krogene. Lysestager i glas er en gammel kending, men ved at kombinere dem på kryds og tværs med sarte farver og nytænkende udformninger, får du et moderne stykke brugskunst, der kan give liv til hjemmet. Det er nostalgi krydret med lidt minimalistisk og skandinavisk på samme tid. Prøv eventuelt at tage et kig på de glasklare krystallysestager med sart pink og farver der leder tankerne hen på sol og sommer og rav i sandet. Med smarte lys i forskellige farver, eller endda de populære snoede stearinlys, er du helt sikker på et lille stykke unik og personlig kunst, der kan pryde dit hjem.

Kombiner de glamourøse lysestager på kryds og tværs

Der er ingen tvivl om, at krystaller giver en følelse af glamouriseret stemning. Der er tale om et materiale af glas der er så stilfuldt og rent, på sin helt egen måde. Der er mulighed for at vælge de helt enkle glas krystaller som lysestager, med så få snørkler og vinkler som muligt og uden farve. De står pænt sammen i par eller større klynger og vil kunne passe ind i enhver indretning. Du kan også skabe et helt unikt udtryk i hjemmet med de populære farvede lysestager. Glasset kan være i flere forskellige farver og farvekombinationer i sig selv, men du har også mulighed for at kombinere dem på kryds og tværs og have stående prangende rundt om i hjemmet. Eventuelt ved at blande forskellige mærker og modeller af forskellige glas krystal lysestager.