Udvid din sommergarderobe og find din sommerselvtillid frem!

0 Comments

Mange har et blandet forhold til sommeren. De elsker varmen og fridagene, men hader at det er på tide at gå i tøj, der viser mere af deres krop. Hvis det er noget, som du kan relatere til, så er det måske på tide, at du får lavet nogle ændringer til dit forhold til din egen krop – og det kan du blandt andet gøre ved at forny og udvide din sommergarderobe med nogle nye items. Læs med her og bliv klogere på hvordan.

Lær at elske din krop

Der er utroligt mange, der har et kompliceret forhold til deres krop af den ene eller anden årsag. Faktisk er det næsten så mange, at det næsten kan betragtes som normalt. Dog er det ikke noget, som du blot bør lade stå til. I stedet er det noget, som du kan arbejde på på flere forskellige måder.

Først og fremmest er der mange, der anbefaler sig at træne sig til et bedre forhold med sin krop. Ikke for at ændre udseendet på den, men for at opnå et større taknemmelighed for, hvad den kan gøre for dig – og også fordi det kommer med en lang række mentale fordele.

Derudover er der mange andre metoder fra terapiens verden, som du kan implementere i din hverdag. Prøv for eksempel at finde tre ting, som du elsker – eller bare godt kan lide – ved din krop hver morgen. Det virker måske fjollet, men de ting, du siger og tænker har stor indflydelse på din virkelighed.

Find din egen stil

Et stort problem, som mange måske også har med sommeren er, at de ikke kan finde deres egen stil og derfor ikke føler sig komfortable i deres tøj. I og med du kigger ind i dit klædeskab hver morgen, så har det indflydelse på, hvordan din dag starter. Sørg derfor for, at den er organiseret og fyldt med tøj, der bringer dig glæde. Bahne kan hjælpe dig med den sidste del. De har alt indenfor den sidste mode, og selvfølgelig også en masse gode klassikere, som du kan benytte dig af.

Du kan også med fordel kigge på nettet og finde andre, der har den samme kropstype som dig – særligt kendte. Måske de har nogle silhuetter, som du kan prøve eller kombinationer, du synes er flatterende på dem – det vil højst sandsynligt også være flatterende på dig.