Smykker til mænd er det nye sort – prøv en Figaro-kæde

0 Comments

Det er for længst passé, at smykker kun er forbeholdt kvinder og piger. Og heldigvis for det, for der er nemlig så meget maskulinitet og modebevidsthed forbundet med mænd, der bærer smykker.

Det er da også den vej udviklingen går; mænd ses oftere og oftere i bybilledet iført øreringe, fingerringe, halskæder eller armbånd. Det er blevet et symbol på selvsikkerhed og modebevidsthed. Alt i alt vil der være tale om en aldeles moderne og modig mand, der synligt bærer smykker som supplement til sin øvrige beklædning.

Smykker til mænd kommer i lige så mange forskellige afskygninger, som smykker til kvinder. Der er med andre ord noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Et evigt populært valg af smykke kan for eksempel være de velkendte Figaro halskæde og armbånd.

En Figaro-kæde er betegnelsen for en smykkekæde, der er sammensat af led i et symmetrisk mønster. Konkret går det ud på, at der er sammensat sektioner af tre led, adskilt med et andet slags led. Det giver et smukt og stilrent design, der i øvrigt henvender sig til både kvinder og mænd. Derfor er Figaro halskæder og armbånd da også et populært valg hos begge køn.

De store velkendte forhandlere af smykker har naturligvis luret markedets udvikling og har længe sørget for et flot udvalg af smykker til mænd. Derudover er der dog vokset et marked frem af forhandlere, der udelukkende sælger smykker, målrettet mændene. Et eksempel på dette er danske Jewls.

Via sin internetbutik sælger Jewls smykker til mænd, der er dansk designet. I deres produktudvalg finder du selvfølgelig også Figaro halskæder og armbånd, og her kan du endda vælge om det skal være guld- eller sølvbelagt. Men ikke nok med det; er det en Figaro halskæde du er ude efter, kan du vælge om du ønsker en pendant i kæden, for at toppe udseendet.

På det store smykkemarked kan du selvsagt finde Figaro halskæder og armbånd i mange forskellige længder, men hos Jewls har man forsøgt sig frem og vurderet, at den ideelle længde til en standard Figaro halskæde er 53 cm. mens den til et standard armbånd er 19 cm. Det er altså de længder du kan handle Figaro halskæder og armbånd i hos Jewls.

Det gør sig gældende for alle smykker fra Jewls, at de er produceret i rustfrit stål af den bedste kvalitet, hvilket giver dem nogle rigtig gode egenskaber. For det første kan du være sikker på, at de er helt fri fra skadelige og allergifremkaldende stoffer, såsom nikkel. For det andet skal du ikke bekymre dig om, om dine nye smykker udsættes for ødelæggende slid, hvis du har dem på i badet, i svømmehallen eller under tenniskampen. De holder til det hele.