Få bedre søvn med den rigtige kontinentalseng

0 Comments

Vil du gerne have bedre søvn? Går du rundt og har lidt ondt i ryggen? Noget du får, når du vågner efter en nats søvn? Så kan det sagtens være fordi du ikke har det rette seng. Vores kroppe skal bruge forskellige behag og behov. Og vores rygge er de mest krævende. De vil gerne ligge præcis på deres egen måde. Hvilket også giver god mening, når man skal ligge på dem i hele otte timer.

Så har du overvejet om du skal have dig en kontinentalseng?

Det behøver ikke at koste dig penge ud af bukserne

Hvad er en kontinentalseng egentlig? Det er faktisk en mere luksuriøs model af en seng. Mange har nok bare en boxmadras. Men boxmadrasser er faktisk en simpel og til tider billig løsning. Det er en sengeløsning, som er lavet for at være mere overskuelig i prishjørnet. Så det er lidt det bedste fra to verdener.

Så hvad med kontinentalsenge egentlig? Hvad er de så? Kontinentalsenge, er senge med flere lag i sig. Du ligger på mange madrasser i stedet for bare en enkel. Dette giver ekstra komfort og ekstra blødhed.

Det giver en mere gennemført ligge følelse for din ryg, fordi dens design er mere kompleks. Det er måske den seng, som din ryg fortjener. Men hvis man gerne vil hoppe lidt op i kvalitetshjørnet, så behøver det ikke at være det dyreste i verdenen. Du behøver ikke at vende op og ned på hele dit budget.

Man kan sagtens finde en overkommelig kontinentalseng. En kontinentalseng findes i mange prisklasser. Selvfølgelig vil der også være forskel på kvaliteten, den stiger i sammenhold med prisen. Men den behøver ikke at blive alt for dyr. Kvalitet kan sagtens komme i almindelige priser!

Men kontinentalsenge er ikke de eneste muligheder

Men hvis du er inde på udvalget og ikke synes der er nogle kontinetalsenge som er inde for rimelig prisklasse, så findes der heldigvis stadig gode alternativer til kontineltalsenge. Det er ikke kun kvalitetssengene, som er gode senge.

Det er ikke altid at den bedste kvalitet er den bedste for dig og din ryg. Nogle gange vil din ryg måske hellere have en seng af lavere kvalitet. Vores senge kan være vant til forskellige typer af hårdhed. Der er endda rygge, som bedst kan lide for at ligge på jorden, tro det eller ej.