Vælg klimaet til, når du køber en ny paraply

0 Comments

Kampen mod klimaforandringer kan synes stor. Det kan nogle gange være lettere at fralægge sig ansvaret, fordi det kan være svært at regne ud, hvad man som enkeltperson kan gøre for at hjælpe.

 

Man kan dog gøre en forskel, og det er ikke engang særlig svært. Penge er magt, og som forbruger bestemmer du, hvilke sager du vil støtte gennem dét, du bruger dine penge på. Det er enormt vigtigt at købe produkter, der er produceret på en klimavenlig måde og består af klimavenlige materialer.

 

Derfor skal du vælge klimaet til, når du køber en ny paraply.

 

Den miljøvenlig paraply fra paraplybutik.dk er en klimavenlig paraply af høj kvalitet. Den er produceret med henblik på at være holdbar og brugbar, samtidigt med at den er lavet af bæredygtige materialer.

I Danmark kan vi ikke komme udenom, at det er nødvendigt at have en paraply. Det regner en stor del af året, og der er ikke noget værre end at komme våd på arbejde eller i skole. Derfor er en paraply for mange en nødvendig ting at have.

Hvad gør den klimavenlig? Køb En klimavenlig paraply

 

Disse paraplyer er klimavenlige, fordi de er lavet af både genanvendte og bæredygtige materialer.

 

Paraplyens skærm er lavet af STANDARD 100 af OEKO-TEX og er 100% polyester pongee. Denne polyester er lavet af genanvendt plastik. Plastik genanvendes ved at indsamle plastikaffald, vaske det og lave det til polyesterfibre.

 

Paraplyens håndtag er lavet af bambus. Bambus er nemlig en meget hurtigt voksende plante. Nogle bambusarter kan vokse helt op til 910 mm. i løbet af 24 timer. Bambusplanter skal helle ikke gødes, og de sætter selv nye skud.

 

Paraplyen kommer i en lille pose. Denne pose er lavet af bionedbrydelig film, som bare kan smides i madaffald, restaffald eller på en kompostbunke.

På paraplyen er der også fastsat et mærke. Selve mærket er lave af genanvendt papir og snoren består af jute, der kommer fra juteplantens stilke.

 

Dermed er dette en bæredygtig paraply, der fra ende til anden er produceret med henblik på bæredygtighed.

 

At bruge bæredygtige materiale er dog ikke det eneste, der gør et produkt klimavenligt. Kvalitet spiller også en rolle. Jo bedre kvalitet et produkt har, jo længere vil det kunne holde. Formår man derfor at kombinere bæredygtige materialer og god kvalitet, har man et bæredygtigt produkt, og det er lige netop, hvad denne paraply er.

Lille og smart paraply fremstillet med miljøet for øje

 

Paraplyerne er fremstillet til at være praktiske og lette at have med sig, når man skal på arbejde, i skole, ud at spise osv. Når den er foldet sammen har den en længde på kun 29 cm., men udslået er dens diameter på 98 cm. Dens lille størrelse gør den ideel som taskeparaply, hvilket også understøttes af dens vægt på kun 310 g.

 

Paraplyens stof er både vind-, vandtæt og meget smidig, hvilket gør den holdbar i blæsevejr. Paraplyskærmen består af 8 stofpaneler, og dens stålstang bidrager ligeledes med øget stabilitet.

 

Bambushåndtaget har en smuk, gylden farve og materialet samt håndtagets udformning gør, at det føles rigtig behageligt i hånden. Paraplyen har også en automatisk åbningsmekaniske, som aktiveres ved at trykke på en knap på håndtaget, hvilket gør den let at åbne. Dens smarte velcrolukning gør ligeledes, at den er let at pakke sammen igen.

 

Denne miljøvenlige og bæredygtige paraply fås hos paraplybutik.dk til en pris på 199 kr. Med i købet får du også gratis fragt.

 

Denne kompakte men holdbare paraply fås også en række forskellige farve. Hvilke farver du kan vælge imellem, kan du se her:

 

  • Sort
  • Hvid
  • Rød
  • Lysegrøn/limegrøn
  • Mørkeblå
  • Petroleum