Gaven til boligen

0 Comments

Nu siger det sig selv, at man som regel ikke fejrer en boligs fødselsdag, men vi kender alle sammen personer der går så meget op at have et smukt hjem, at en gave til dem gerne samtidigt skal være en gave til deres bolig.

Nedenfor har vi samlet lidt inspiration, som kan bruges uanset gavens anledning. Og ja, hvis du bliver fristet må du også godt købe en gave til dig selv 😊

Skulle der ikke lige være noget i guiden nedenfor der falder 100% i din smag, kan du også altid gå ind på gaverummet.dk og finde hundredvis af andre gaveideer, eller måske en lækker gavekurv. De har mange typer gavekurve, alt fra Gin og Tonic gavekurve til wellness, god bedring og meget andet.

Gaveide ET

De seneste år er de smukke mundblæste glas fra Anna von Lipa med  god grund blevet meget populære i Danmark. Anna von Lipa er et danskejet firma (ejet af et dansk par). De får deres smukke glas produceres i Böhmen, Tjekkiet. Alle produkterne fra dem gennemgår en længere produktion før det kan stå færdigfremstillet, hvilket betyder at der er lagt mange kræfter i detaljerne.  Anna von Lipa har mange smukke produkter at vælge imellem, men her er bare nogle få forslag:

– Confetti Karaffel Gul & Rosa

En utrolig sød karafel, der egner sig både til drikkevarer, eller som vase. Karaflen kan vaskes på 60 grader i vaskemaskinen, og er lavet med fine små prikker af rosa og gul.

– Gin & Tonic Lyon glas – Blue Smoke

Et lækkert glas at drikke din Gin & Tonic drinks af! Glassene er mundblæse og indeholder ca. 6 dl. Glassene kan fåes i forksellige farver, bla. den populære ‘blue smoke’.

– Anna Von Lipa Kande i pindsvineglas 0,5 L

Pindsvineglasserien mundblæses på et Anna von Lipas glasværk i Tjekkiet, hvor ingredienser som sand og vand er vigtige i tilblivelsen. Glasset skal igennem en lang proces: først laver en snedker en træform, der bruges til mønsteret og og størrelsen. Dernæst skal flere led gennemgåes; hvor glasset skal blandes, formen skal laves, glasset skal pustes, kanterne som brændes og efterslibes osv.

– Anna von Lipa Tapasskål

En sød glasskål der kan anvendes til tapas (eller lige hvad du ønsker at anvende den til).

– Anna Von Lipa Vandglas Kate Tumbler – i pastelfarver.

Du får 6 stk. for 599 kr. Det er en gave som vil klæde de fleste middagsborde.

Gaveide TO

En anden gaveide, kunne være fra den danske designer Ib Laursen. Ib Lauersen sælger bolig- og haveindretning, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden.

Ib Laursen ApS blev oprindeligt startet som en regulær møbelbutik i 1971 af Ib Laursen, men har siden udviklet sig til at være en af ​​Skandinaviens største engrosleverandører indenfor boligindretning og brugskunst. Virksomheden indviede i 2020 helt nye kontor-, showroom- og lagerbygninger, der er smukt beliggende i udkanten af ​​Danmarks ældste by, Ribe.

Du kan vælge mange smukke produkter fra Ib Lauersen, men især vil vi anbefale hans søde tapas skærebrætter, eller de mange smukke puder til sofaen.