Indret dit spisested med de rigtige farver

0 Comments

Vi har alle set instagram, pinterest eller billederne på en professionel hjemmeside, hvor det er tydeligt, at spisestederne er professionelt stylet til at sælge. Vi har også set spisesteder, der er flot malet, som har nogle ordentlige møbler, men absolut ingen sjæl.

Det, du sigter efter at opnå for din eget restaurant eller café, er et, der ser elsket og levet ud, stilfuldt, men ikke professionelt farvet hvor moden kun overlever et øjeblik. Her vil vi dele tips med dig for at vise dig, hvordan du kan farve et spisested og tilføje varme og interesse, der passer med dit logo og der får dig og dine gæster til at slappe af.

 

Farve til spisestedet

Tænk på et farveskema og tag det gennem rummet. Det betyder ikke, at du kun skal vælge én farve, men sammensæt et moodboard og se, hvilke farver der passer sammen. Du ønsker ikke kun én funktionsfarve, medmindre det er et slående træk i et statement-stykke. Men du bør tilstræbe enten at have nogle relaterede farver (ved siden af ​​hinanden på farvehjulet) eller komplementære farver (modsat på farvehjulet). Hvis du går i stå til en farvesammensætning, så få lidt inspiration fra et yndlingsemne.

Dette kan være et smukt tekstildesign i en pude eller et statement-kunstværk, som du elsker. Har du ikke allerede et logo, så er det altid en god idé at arbejde fra bunden, så hvis du har et tæppe, du elsker, så udtræk en farvepalet derfra.

Husk dine farver skal passe med dit tema, logo og din restaurant hjemmeside. Hvis du ikke er sikker på farver, er det en god idé at huske, da dygtige designere allerede har designet tæppet eller tekstilet, så farverne arbejder sammen.

 

Gå efter mode

Farve er et stort emne, som vi kun kan komme ind på her, men at finde det eneste inspirerende stykke og derefter sammensætte et moodboard derfra vil hjælpe med at forfine dine ideer.

En moderne restaurant / café skal se rent og friskt ud, men kan stadig have masser af dejlige farver. Træ, rattan og læder er en fantastisk naturlig måde at sprøjte farve ind i et rum på. En læderskamle kan også hjælpe at gøre dit spisested behageligt, da du psykologisk er glad for at sætte dine fødder på det. Paletten til et rum skal være rig. Hvis du er i tvivl, så kan der altid suppleres med en lille mængde grå, som passer til alle temaer.

 

Elementer til at arbejde med farverne

Elementerne af tømmer og læder, kan tilføje rige varme toner til dit spisested, så hvis du ikke er en stor fan af bare at tilføje farve, skal du altid overveje, hvordan du ellers kan inkludere det i et skema.

På den anden side, hvis du elsker farver, behøver du ikke meget af det for at få indflydelse. F.eks kan en slående gul stol sætte tonen til et smukt spisested. Du behøver ikke meget for at få indflydelse, hvis du bruger en lys farve. Folk føler nogle gange, at de har brug for at fortsætte med farven i andre områder af rummet, men du kan ende med en plettet effekt. For eksempel hvis du også tilføjede gule puder til en sofa, en gul vase og et gult kunstværk.

Det overordnede udseende er så overvældende, og øjet ved ikke, hvor det skal slå sig ned. Gør bare et stort indtryk og brug derefter andre neutrale farver eller en komplementær farve i resten af ​​rummet. Lilla er komplementær til gul, så måske nogle sofapuder i en neutral med noget lilla ville fungere.