Køkkenrenovering? Godt at vide før du går i gang

0 Comments

Køkkenet er et af de vigtigste rum i vores hjem. De er ikke kun et sted hvor vi laver vores mad, det skal også være et sted hvor vi trives og kan hygge. Det betyder, at der stilles store krav til et køkken, køkkenet skal nemlig være både funktionelt og hyggeligt på samtid.

En køkkenrenovering kan i princippet koste lige så meget og så lidt, du vil betale. En budgetvariant er at skifte døre og male om køkkenlåger og lægge nyt gulv.

En komplet køkkenrenovering betyder, at alt fra loft til gulv udskiftes. Uanset om du tænker budget eller stort, er der meget at tænke over, før du går i gang med en køkkenrenovering.

En god investering

En køkkenrenovering er en god investering. Huset eller lejlighedens værdi stiger i takt med at køkkenet forbedres.

Uanset om det kun er lågerne, der udskiftes eller bliver malet om, eller hele køkkenindretningen udskiftes, vil hele huset føles friskere og sjovere efter.

Moderne køkken eller et traditionelle

Hvert hus har sin sjæl og charme. Det er noget, man skal tage højde for, når man skal vælge ny køkkenindretning.

Et hus fra århundredskiftet får et løft med et tidløst design og den moderne lejlighed kan klare at indrettes mere nutidens trends. Tænk mulighederne grundigt igennem.

Planering af en køkkenrenovering

Den måske vigtigste del af en køkkenrenovering er planlægning. Fungerer det nuværende køkken godt, eller skal noget ændres?

Husk også at tænke in de nye lovpligtige regler, f.eks. så skal der være som minimum tre stikkontakter. Det kan derfor være en god idé at rådføre sig med en elektriker før man går i gang. Du kan f.eks. tage kontakt til Norh Entreprise, de tilbyde både tømrer, murer, elektriker og låsesmed. Så kan du få kontakt til flere eksperter på samtid.

Nem vedligeholdelse

Husk at køkkenet skal være nemt at rengøre. Store rene flader, hvor alt passer, gør et køkken nemt at rengøre.

Selv stå for renoveringen eller bruge håndværkere?

Nøjagtighed og tålmodighed er to aspekter, der kræves for dem, der ønsker at renovere deres køkken på egen hånd.

Det kan betale sig at hyre en professionel håndværker til jobbet, da de kender systemerne og arbejder hurtigere. Elektrikere og VVS’ere skal altid hyres ind, så installationerne af hårde hvidevarer og belysning bliver korrekte.

https://pixabay.com/sv/photos/k%c3%b6k-matsal-matbord-m%c3%b6bel-1336160/