Sådan indretter du et partytelt

0 Comments

Skal du snart til at holde en større fest? Så kan det være en god idé at leje et telt, så du har plads til alle. Men hvordan indretter man sådan et telt? Det er trods alt meget anderledes end en stue eller en dansesal. Bare rolig; der er hjælp at hente og inspiration at finde, når du skal indrette et partytelt.

Hvilken slags fest skal du holde?

Teltets indretning kommer selvfølgelig lidt an på, hvilken slags fest, du skal holde. Fester såsom bryllupper og konfirmationer kræver jo noget andet, end fester der har mere fokus på dans og drinks. Nogle fester kræver et langt bord, hvor alle kan sidde og spise. Der vil typisk også være et bord til maden, og eventuelt et bord, hvor gæsterne kan lægge deres gaver. Ved andre fester er der ikke nødvendigvis fokus på mad og gaver; her skal der være plads til at danse, samt eventuelt en bar i hjørnet. Du skal indrette dit partytelt efter, hvad der er behov for til festen.

Plads til alle

Uanset typen af fest, er det dog vigtigt, at der er plads til alle. Derfor gælder det om at leje et telt, der er stort nok til mængden af gæster, og som passer ind i det område, hvor du har tænkt dig at sætte teltet op. Siddepladser er også et must, uanset festtypen. Hvis der er en masse måltider, I skal igennem, skal der selvfølgelig være bordplads og stole til alle. Hvis det er mere en fest med dans, skal der alligevel være mulighed for at sidde ned; det er sjældent, at man kan holde til at stå op eller danse uden en pause i løbet af aftenen.

Plads til mad og drikke

Det er ikke kun gæsterne, der skal være plads til; der skal også være plads til den mad og drikke, der eventuelt skal serveres til festen. Som sagt kan det være rart med et helt bord dedikeret til maden, hvis der for eksempel er buffet eller lignende, hvor det er praktisk at gæsterne selv henter deres mad. Til drikkelse kan det være fedt med en bar, men et minikøleskab kan også være nok, alt efter niveauet af formalitet til festen.

Hav en god fest!

Du kan sikre dig en fantastisk fest med et smukt partytelt. Når der er plads til alting, mangler du bare dekorationer og dine gæster, og så er festen i gang! Held og lykke!